Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Mica Publicitate Ziare Nationale Mare Publicitate Ziare Nationale Mare Publicitate Ziare Locale Anunt U.E. Reclame internet ANUNTURI ONLINE Contact
Ziarul AdevarulZiarul Anuntul TelefonicZiarul AziZiarul Bucarest HebdoZiarul BursaZiarul Bursa ConstructiilorZiarul ClickZiarul CurentulZiarul Curierul NationalZiarul EconomistulZiarul Evenimentul ZileiZiarul FinanciarulZiarul Jurnalul NationalZiarul LibertateaZiarul NationalZiarul Pagina PoliticaZiarul Romania LiberaZiarul Uj Magyar SzoZiarul ZiarulZiarul Ziarul Financiar
PACHETE ZIARE NATIONALE
Pachetul "Matrimoniale"Pachetul "IMOBILIAR"Pachetul "Premium"Pachetul "Oferte Serviciu"Pachetul "Ziare SUPER 5+"Pachetul "Ziare la OFERTA"
PACHETE ZIARE LOCALE
Regional Sud-EstRegional Sud-VestRegional Nord-EstRegional Nord-VestRegional Central
ANUNTURI ONLINE
Anunt pe 149 siteuri - 40 leiAnunt pe 39 siteuri - 10 leiAnunt pe 20 bloguri - 39 lei
Mare Publicitate
Mare publicitate prin Profesional Global Press Fara o reclama de calitate in ziare asteptati clienti in zadar!

Profesional Global Press va ofera cea mai usoara cale de a va face reclama in ziare nationale si locale.

Echipa noastra se ocupa de creatia artistica, rezer- varea spatiului si publi- carea modulelor de mare publicitate.

Sporiti-va vanzarile, recru- tati personal, cresteti ex- punerea firmei dumnea- voastra. Contactati-ne acum!

Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare

Argus HR

PLATA prin SMS
Anunturile online pe 39 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 39 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Diverse

Categoria "Diverse" contine un numar de 3 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

SC LOTUS`95 COSMETICS SRL,

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 18 Nov 2019
SC LOTUS`95 COSMETICS SRL, cu sediul in Soseaua Berceni nr 8, sector 4, Bucuresti, inregistrata la ONRC-ORCTB cu CUI 12819000, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru reinnoirea autorizatiei de mediu pentru activitatea de fabricare a produselor cosmetice cod 2042, desfasurata in Bucuresti, Soseaua Berceni nr 8. Informatiile la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bucuresti din sector 6, Aleea Lacul Morii nr.1 (Barajul Lacul Morii-in spatele benzinariei LUKOIL), intre orele 9.00-12.00, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul APM Bucuresti in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Anunt Umanitar: Are nevoie de bani pentru tratament si analize

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 31 Oct 2019
Anunt Umanitar: "Cand spun ca am crescut la orfelinat lumea se uita urat la mine. Nu conteaza ca vreau sa muncesc sau ca n-am furat o ata in viata mea. Noi suntem ai nimanui"- Nicolae. De 15 ani, munceste mai mult cu ziua, pe unde se poate."M-am straduit sa-mi castig singur painea, cu onestitate si demnitate. Muncesc doar ca sa am un acoperis deasupra capului si sa-mi iau medicamentele. Am dormit si-n cimitir, m-am angajat si pe masa si casa. Dar nu m-au angajat toti cu acte. Are nevoie de bani pentru tratament si analize. In 2005, la 24 de ani, a incercat sa se inroleze in armata, dar l-au declarat inapt si i-au scris pe adeverinta ca are hepatita B. Ulterior, dupa internari si analize, avea sa afle ca are si hepatita D. Nu stie de unde le-a luat, ca "brambura n-am umblat niciodata". "Nu am de unde sa scot 650 de lei ca sa fac viremia. Trebuie sa fac analiza asta la fiecare 6 luni, ca sa vada ce incarcatura virala am". Daca vreti sa ajutati. Puteti dona bani in contul in lei: RO90INGB0000999906582390, deschis la ING Bank Sucursala Bucuresti, pe numele Tanicui Nicolae

S.C. PERSPECTIVES CONSTRUCTION INVEST S.R.L.

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 25 Oct 2019
ANUNT PUBLIC SOCOL EMILIA CRISTINA reprezentant al S.C. PERSPECTIVES CONSTRUCTION INVEST S.R.L., titular al proiectului " Construire cladire de birouri - incubator de afaceri D+P+1E, amenajari exterioare, parcari, alei, imprejmuire, racord utilitati" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Iasi: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul " Construire cladire de birouri - incubator de afaceri D+P+1E,amenajari exterioare, parcari, alei, imprejmuire, racord utilitati"propus a fi amplasat in comuna Miroslava, satul Bratuleni, NC.-83115, judetul Iasi . Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Iasi, Calea Chisinaului, nr.43, zilnic intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet apmis.apm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.
Anunturi Online
Comenzi
Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati acum Departamentul de Vanzari!
Telefon: 021.301.99.45
Email:
publicitate@mediapres.ro
Alte modalitati de contact va sunt disponibile aici.

Anunturi in ziare nationale

Anunt online pe 20 de bloguri

Publicati Citatii in ziarul Adevarul

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Anunturi fonduri structurale, publicare raporturi fiscale anuale Ziarul Financiar

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare


Situri partenere: Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite | Stiri de ultima ora | Ziare | Ziare Romanesti |

Ziare-Reviste.ro